Det blommar gult

Publicerat

Min fotointresserade kollega Helena och jag bestämde oss för att ta en fotopromenad på lunchen och jag hade spanat in ett ställe där den gula vintergäcken täckte marken.

Många gula bilder blev det!

2 svar till “Det blommar gult”

  1. Åh, så många fina bilder du fick till! Jag gillar den gula lilla klungan framför ett suddigt gult hav… och det gula “havet” mot staketet och den liknande som även har bussen i kontrasterande färg. Du fångade ju insekten riktigt bra också! Och du fick många fina krokusbilder!

    1. Tack, Helena!
      Kollade in din blogg precis. Du tog jättemånga fina bilder! Kul att inspireras av dig och inse att man ser olika saker på samma promenad 🙂

      Det här gör vi om tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *